Kuka

Olen Jarno Tuominen, liikkuja, isä, sairaanhoitaja, Jalkanörtti, minimalisti, intohimoinen kirjoittaja, personal trainer, liikkuvuusohjaaja ja paljasjalkailija. Yli vuosikymmenen ajan olen työskennellyt yliopistosairaalan päivystyksessä ja nähnyt mihin terveysjärjestelmämme pystyy parhaimmillaan, silloin kun kyseessä on henkeä ja toimintakykyä akuutisti uhkaavat vaivat. Valitettavasti olen myös nähnyt kuinka haastavaa useiden pitkäaikaisempien vaivojen hoito on terveydenhuoltojärjestelmässä.

Tarjoan Personal Trainer -palveluja terveys edellä. Maksimisuoritusten ja toistomäärien sijaan haluan auttaa Sinua liikkumaan paremmin ja liikuttamaan useampia osia itsestäsi. Haluan opettaa Sinua liikkumaan paremmin kuntosalien ja pelikenttien ulkopuolella, tuoda liikkumisen osaksi arkeasi. Kesäkunnon sijaan haluan auttaa Sinua kohti parempaa terveyttä loppuiäksesi.

Näitä tavoitteita kohti vien liikkuvuusharjoittelua, voimaharjoittelua, kahvakuulaa, kehonpainoharjoittelua, paljasjalkailua ja luonnollista liikkumista hyödyntäen, sekä tuomalla normaalin arjen keskelle tapoja lisätä kehon liikettä.

Olen suorittanut IntensivePT:n Personal Trainer -koulutuksen. Liikkuvuusohjaukseni pohjalla on läpikäymäni Movement and Mobility Coach -koulutukset. Olen ohjannut liikkuvuusharjoittelutunteja Nokian Kamppailu-Urhelijoilla usean vuoden ajan. Paljasjalkakenkiä olen käyttänyt vuosikymmenen ajan, niin arjessani kuin juoksuharjoittelussani. Lisäksi pyrin jatkuvaan monipuoliseen liikkeeseen, niin voimaharjoittelun, juoksun, kahvakuulailun ja luonnollisen liikkumisen muodoissa sekä ripottelemalla liikevälipaloja arkeeni. Esimerkkejä omista tavoistani liikkua löytyy Instagramista @jarskiliikkuu. Lisäksi olen toisena tekijänä Liikemäärä podcastissa. Minut saattaa myös löytää Nokian leikkipuistoista tai metsiköistä kiipeilemästä, loikkimasta tai juoksemasta.

Liikkumisen ohella intohimoni on kirjoittaminen. Nämä yhdistyvät blogissani, jota lukemalla pääsee hyvin käsitykseen filosofiastani liikkumisen ja terveyden suhteen. Blogitekstini ovat olemassa ensisijaisesti jotta oppisin ilmaisemaan itseäni kirjoittamalla. Siksi niihin ei ole käytetty tekoälyn tukea. Samasta syystä en myöskään katso tekstieni sisältävän tekijänoikeuksia, mutta pyydän silti ilmoittamaan minulle jos tekstejäni haluat lainata.