Kuka

Olen Jarno Tuominen, liikkuja, isä, sairaanhoitaja, Jalkanörtti, minimalisti, intohimoinen kirjoittaja, tuleva personal trainer, liikkuvuusohjaaja ja paljasjalkailija. Yli vuosikymmenen ajan olen työskennellyt yliopistosairaalan päivystyksessä ja nähnyt mihin terveysjärjestelmämme pystyy parhaimmillaan silloin kun kyseessä on henkeä ja toimintakykyä akuutisti uhkaavat vaivat. Valitettavasti olen myös nähnyt kuinka haastavaa useiden pitkäaikaisempien vaivojen hoito on terveydenhuoltojärjestelmässä.

Tarjoan Personal Trainer -palveluja terveys edellä. Maksimisuoritusten ja toistomäärien sijaan haluan auttaa Sinua liikkumaan paremmin ja liikuttamaan useampia osia itsestäsi. Haluan opettaa Sinua liikkumaan paremmin kuntosalien ja pelikenttien ulkopuolella, tuoda liikkumisen osaksi arkeasi. Kesäkunnon sijaan haluan auttaa Sinua kohti parempaa terveyttä loppuiäksesi.

Näitä tavoitteita kohti vien liikkuvuusharjoittelua, voimaharjoittelua, kahvakuulaa, kehonpainoharjoittelua, paljasjalkailua ja luonnollista liikkumista hyödyntäen.

Läpikäyn parhaillaan IntensivePT:n Personal Trainer -koulutusta. Liikkuvuusohjaukseni pohjalla on läpikäymäni Movement and Mobility Coach -koulutukset. Olen ohjannut liikkuvuusharjoittelutunteja Nokian Kamppailu-Urhelijoilla usean vuoden ajan. Paljasjalkakenkiä olen käyttänyt lähes vuosikymmenen ajan, niin arjessani kuin juoksuharjoittelussani. Lisäksi pyrin jatkuvaan monipuoliseen liikkeeseen, niin voimaharjoittelun, juoksun, kahvakuulailun ja luonnollisen liikkumisen muodoissa sekä ripottelemalla liikevälipaloja arkeeni. Esimerkkejä omista tavoistani liikkua löytyy Instagramista @jarskiliikkuu. Youtuben kautta annan ideoita liikevälipaloiksi. Lisäksi olen toisena tekijänä Liikemäärä podcastissa.

Liikkumista pohtivia tekstejäni löytyy blogista. Teksti on omaani, mutta vastaavia ajatuksia ovat taatusti esittäneet muutkin. Siksipä luovun kaikkien tekstien tekijänoikeuksista, kaikki ovat vapaasti lainattavissa. Suotavaa olisi että minut mainitaan lähteeksi, muttei välttämätöntä.