Mobilisointipallo

Jalkaterissämme on luonnollisesti fantastinen rakenne joka sallii niiden olla yhtäältä alustaan sopeutuvat joustavat levyt ja toisaalta alustasta voimaa ponnistavat jäykät rakenteet. Sen mahdollistavat jalkaterien 26 luuta, 33 niveltä ja neljä kerrosta lihaksia.

Mutta kovapohjaiset kengät eivät salli jalkojemme lihasten toimia, eivätkä tasaiset pinnat vaadi jalkaterän nivelten liikettä. Nivelten liikuttamiseksi tarvitaan epätasaista pintaa jonka päällä jalkaterä saa muovautua.

Päivittäiseen jalan liikkuvuusharjoitteluun mobilisointipallo omaa sopivan koon ja kovuuden. Kaksi minuuttia, kahdesti päivässä, molemmille jaloille tekee jo ihmeitä jalkaterän toimintakyvylle. Valikoimasta löytyy kumisten lacrossepallojen lisäksi ympäristöystävällisemmästä korkista valmistettuja palloja.