Varpaan levittäjät

Perustan pitää olla vahva. Ihminen tasapainoilee jatkuvasti vain kahden pisteen varassa, joten jalkateriemme pitää olla erityisen vahvat ja kykenevät reagoimaan allamme olevan alustan vaatimuksiin.

Jalkaterät jotka ovat saaneet kasvaa luonnollisesti ovat leveimmät varpaiden kärjen kohdalta. Kenkämme tapaavat kuitenkin olla leveimmät päkiän kohdalta. Ajan saatossa jalkaterämme muovautuvat tähän epäluonnolliseen muotoon, eikä jalkaterä en pysty toimimaan kuten sen kuuluisi.

Varpaiden välissä kuuluisi olla rako. Ja varpaita toisistaan erottamalla on mahdollista alkaa korjaamaan kapeiden kenkien aiheuttamia ongelmia. Varpaita voi pitää erillään omilla sormillaan tai harottaa niitä aktiivisesti jalan lihaksia käyttäen. Jos kuitenkin haluaa käyttää käsiään johonkin muuhun toimintaan varpaita levittäessään, ovat varvaslevittimet oiva apuväline siihen.