Hiatus

Olen sitkeästi julkaissut tässä blogissa kirjoituksia aina täysikuun ja uuden kuun aikana puolentoista vuoden ajan. Tämä on toiminut ensisijaisesti kirjoittamisen harjoitteluna. Mitään ei opi ilman toistoja, tämä pätee niin liikkumiseen kuin muihinkin taitoihin. Siitä syystä olen sitoutunut omaan julkaisutahtiini ja kirjoittanut näitä tekstejä välillä väkisinkin.

Nyt jätän blogin kuitenkin määrittelemättömän mittaiselle tauolle. Liikemäärä-podcastin tekeminen on tänä vuonna antanut ulospääsyn luovuudelleni ja toisaalta vienyt aikaani. Lisäksi monia niitä asioita joita olen kirjoituksillani pyrkinyt tuomaan ilmi olen sanonut podcastissa. Kirjoittaminen on tuntunut ajoittain huonommin rullaavalta ja hieman pakotetulta.

Lisäksi nyt marraskuun alussa aloitan vihdoin haaveilemani personal trainer -koulutuksen ja haluan jättää aikatauluuni tilaa tämän koulutuksen nopeaan läpikäyntiin. Siitä syystä jätän kirjoittelun, tai ainakin niiden julkaisemisen tauolle. Pidän taukoa ainakin siihen saakka kunnes olen saanut personal trainer -koulutuksen maaliin, oletettavasti tuolloin minulla on paljon uutta sanottavaa liikkumisesta, liikunnasta ja terveydestä.